Ja
 
Ja
Nej (Motivera tydligt i texten ovan)
 
Rekommendation från vårdgivare
Intressegrupp (t.ex stressgrupper)
Sökmotor (t.ex Google)
Sociala medier (t.ex Facebook)
Bekant eller familjemedlem
Annat
 
 

Boka läkartid som ny patient


Du är välkommen till oss på remiss från annan vårdgivare eller själv boka tid. För att boka läkartid var vänlig fyll i bokningsformuläret nedan. Vi ber om en kortare egenremiss för att vi ska bedöma om vi är rätt vårdgivare för dig och förbereda besöket på bästa sätt. Vi har avtal med Västra Götalandsregionen och patientavgiften är 300 kronor per besök oavsett var du bor i landet. Vi förskriver inte narkotikaklassade läkemedel och tar inte över sjukskrivningsärenden där komplettering från tidigare läkare behövs.


Vår nybesöksutredning vid stressrelaterad problematik består av minst två besök som vanligtvis ligger med en veckas mellanrum. Besökstiden är trettio minuter.


VI tar även emot privata patienter där undersökning och utredning inte bekostas av offentliga medel. Se Läkarintyg eller Hälsokontroller.


I samband med att du bokar läkartid samtycker du till att registreras och eventuellt blir kontaktad per telefon (samtal eller sms) eller e-post innan besöket. 


Angående GDPR- läs mer här!


Vi tar helst emot betalning med Swish eller bankkort och betalning skall ske i anslutning till när läkarbesöket startas. Glöm ej att avboka ditt besök senast 24 timmar innan för att undgå att debiteras för besöket.


Välkommen!

EGENREMISS